Team

SOdental is een initiatief van Solange de Groot. Zij is ruim 20 jaar werkzaam in de dentale sector. “Ik heb mijn ervaring opgedaan in praktijken en commerciële bedrijven – als tandartsassistente, accountmanager, equipmentspecialist en recruiter – en als voorzitter van de NVvTA”. De tijd was daar om de opgedane ervaring en het opgebouwde netwerk in te zetten voor advies en arbeidsbemiddeling in de mondzorg. “Mijn ervaring heeft mij doen inzien dat het nog té vaak ontbreekt aan tijd en aandacht voor kandidaat en organisatie”.

“Ons doel is om personeel en organisaties zo te matchen dat er langdurige en stralende werkrelaties ontstaan”. Dat is dé basis om nieuwe ontwikkelingen bij te kunnen houden; voor professionaliteit, specialisatie en groei van uw organisatie. SOdental werkt vanuit de visie dat er een match moet zijn tussen kandidaat en organisatie. Deze moet verder gaan dan vraag en aanbod koppelen puur en alleen op basis van vacature en CV.

Wij hebben een team van 2 krachtige dames die veel waarde hechten aan persoonlijkheid naast kennis en kunde. “Doordat wij elkaar aanvullen in hetgeen waar eenieder goed in is, werken wij met veel plezier samen en met respect naar elkaar. Hierin maakt SOdental het verschil en daar zijn wij trots op”.

Contact

error: Content is protected !!