Over SOdental

SOdental is in 2011 opgericht door Solange de Groot. In de ruim 25 jaar dat zij al werkzaam is in de dentale sector heeft Solange een groot netwerk opgebouwd . Dit zowel binnen de kleine en grote praktijken en dentale bedrijven, alsmede alle functies binnen het tandartsenteam. Door dit ruime netwerk, opgedane (mensen)-kennis in de dentale branche, verdieping in de persoon en opdrachtgever én het voortdurend volgen van de actualiteiten in de branche, weet SOdental precies de juiste kandidaat te vinden voor een vacature.

Solange heeft professionaliteit, aandacht, kennis en kunde hoog in het vaandel staan. Zij verzorgd daarom hoogstpersoonlijk de intake met haar kandidaten en haar opdrachtgevers. Zo leert zij beiden goed kennen en kan zij de juiste match vanuit beide kanten tot stand laten komen.

Met haar team werkt Solange vanuit de visie dat er een match moet zijn tussen kandidaat en organisatie. Deze gaat verder dan het alleen koppelen van vraag en aanbod op basis van vacature en CV.

“Mijn ervaring heeft mij doen inzien dat het nog té vaak ontbreekt aan tijd en aandacht voor kandidaat en organisatie. Ons doel dan ook is om personeel en organisaties zo te matchen dat er langdurige en stralende werkrelaties ontstaan. Dat is dé basis om nieuwe ontwikkelingen bij te kunnen houden; voor professionaliteit, specialisatie en groei van uw organisatie.” – Solange de Groot.

Contact