Mondhygiënist | Locatie Lopik – Gouda

Vacature 180010

Mondhygiënist m/v

Locatie
Regio Lopik-Gouda

Omschrijving van de tandartspraktijk
SOdental is voor een moderne 5 kamer familie-tandartspraktijk in de regio Lopik-Gouda op zoek naar een mondhygiënist voor liefst 3 (di-wo-vr) dagen per week. De praktijk is voorzien van lichte ingerichte behandelkamers die voldoen aan de huidige wip richtlijnen zo is er voldoende daglicht en kan er ergonomisch gewerkt worden. De patiënten van de praktijk zijn van alle leeftijden en al jaren patiënt. Er zijn reeds bestaande samenwerkingsverbanden met specialisten.

De teamleden bestaan uit een 3-tal tandartsen (implantologie is naast algemene thk een specialisatie binnen de praktijk), 1 mondhygiënist en (preventie)-assistentes. En heel graag willen zij nu ook jou toevoegen aan hun team aangezien de agenda hiervoor goed toereikend is. Je zult de huidige mondhygiëniste vervangen daar zij gaat verhuizen, want voor het team en de patiënten zou zij zeker niet weggaan.
De sfeer is goed, gelijkwaardig en zeker gezellig.
Je krijgt de tijd om je agenda rustig op te starten en kennis te maken met je patiënten.

De openingstijden van de praktijk zijn regulier en de maandagavond is er een avondopening. De praktijk heeft een goede gratis parkeergelegenheid en er is een bushalte nabij.

Omschrijving van de werkzaamheden
Je werkzaamheden zullen bestaan uit paro behandelingen preventief en recalls.
Intercollegiaal overleg is uiteraard van belang.

Bij voorkeur zal de verloning in loondienst zijn uitgaande van meer loyaliteit (van belang!) naar praktijk en patienten. Het werken met een modelovereenkomst is wel bespreekbaar alsmede het huren van de ruimte.

Functie-eisen
De tandartspraktijk is op zoek naar een mondhygiënist die voldoet aan de volgende eisen:
– Enthousiast en gezellig
– Zelfstandig en tevens collegiaal
– Betrokken en helder kunnen communiceren
– Lange termijn intentie
– Affiniteit met het voorkomen en behandelen van parodontitis is essentieel
– In bezit van benodigde diploma’s

Interesse?
Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@sodental.nl o.v.v. vacaturenummer 180010. Voor vragen kun je contact opnemen met Solange de Groot op telefoonnummer 06-30117723 of per mail solange@sodental.nl.

error: Content is protected !!